Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Somonul se taie in fasii subtiri de 2-3 cm lungime. Smantana se incalzeste usor, se adauga apoi fasiile de somon, sare si piper, se amesteca bine 2-3 minute. Pastele se scurg se adauga 2 linguri ulei masline, se amesteca. Se aseaza pe farfurie, se adauga sosul de smantana si somon si se presara marar tocat fin.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii