Cuptorul se preincalzeste la 210°C. Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Somonul se taie in cubulete de aproximativ 2 cm, se unge cu ulei de masline. Brocoli se desface in buchetele, se adauga in vasul cu paste inainte cu 5 minute de a fi scoase. Pastele si brocoli se scurg si se pun intr-un vas jena cu putin ulei, se adauga smantana si se amesteca toate, bine. Somonul se prajeste intr-o tigaie, aproximativ 5 minute, pe toate fetele. Pestele se adauga in vasul cu paste si brocoli, se adauga parmezanul ras deasupra. Vasul se da la cuptor pentru 5 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii