autor:

COPILOU

» » Paste si pizza

Paste cu sos

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 octombrie 2010

Ingrediente
500g paste, melci etc., 0 ceapa, 200g muschi tiganesc, 200g carnat afumat, 100g telemea vaca, 100g masline, sos napoletan, sare, piper, boia, bazilia, verdeturi a la provence

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Pastele se pun in 5l de apa si se fierb 10-15 minute.
Se taie cepa, carnatii, muschiul, branza si maslinele marunt, ceapa se pune la calit se pune sarea, piperul, boiaua, apoi carnatii si muschiul tiganesc.
Cand acestea sunt rumenite bine se adauga erdeturile a la provence si bazilia pentru a da o aroma aparte.
Se pune branza care se caleste si ea putin apoi sosul napoletan si se lasa sa fiarba bine, spre sfarsit se adauga si maslinele.
Se lasa sosul sa se raceasca si se adauga peste paste.
Peste sos se poate adauga si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste fusilli cu busuioc si sos de rosii

Paste fusilli cu busuioc si sos de rosii

Folosim 1 l de apa la 100 gr de paste deci punem la fiert 2 l de apa. Cand apa incepe sa fiarba adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)

PASTE FAINOASE CU SOS DE BRINZA CU MUCEGAI(GORGONZOLA)

Ceapa se taie marunt si se prageste un untul/uleiul incins. Dupa ce sa calit putin se adaoga sminzina,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500g paste
  • melci etc.
  • 0 ceapa
  • 200g muschi tiganesc
  • 200g carnat afumat
  • 100g telemea vaca
  • 100g masline
  • sos napoletan
  • sare
  • piper
  • boia
  • bazilia
  • verdeturi a la provence

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza rasfatata