autor:

COPILOU

» » Paste si pizza

Paste cu sos

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 octombrie 2010

Ingrediente
500g paste, melci etc., 0 ceapa, 200g muschi tiganesc, 200g carnat afumat, 100g telemea vaca, 100g masline, sos napoletan, sare, piper, boia, bazilia, verdeturi a la provence

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Pastele se pun in 5l de apa si se fierb 10-15 minute.
Se taie cepa, carnatii, muschiul, branza si maslinele marunt, ceapa se pune la calit se pune sarea, piperul, boiaua, apoi carnatii si muschiul tiganesc.
Cand acestea sunt rumenite bine se adauga erdeturile a la provence si bazilia pentru a da o aroma aparte.
Se pune branza care se caleste si ea putin apoi sosul napoletan si se lasa sa fiarba bine, spre sfarsit se adauga si maslinele.
Se lasa sosul sa se raceasca si se adauga peste paste.
Peste sos se poate adauga si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu sos de post

Paste cu sos de post

Spaghetele se fierb in apa rece cu putina sare si o lingura de ulei. Intotdeauna pastele se fierb

28 voturi    11 comentarii
40 min
Paste si pizza
Paste Baneasa cu sos si piept de pui

Paste Baneasa cu sos si piept de pui

Se curata ceapa ,se toaca marunt si se pune la prajit,adaugam si cateii de usturoi tocati marunt.Cand

0 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500g paste
  • melci etc.
  • 0 ceapa
  • 200g muschi tiganesc
  • 200g carnat afumat
  • 100g telemea vaca
  • 100g masline
  • sos napoletan
  • sare
  • piper
  • boia
  • bazilia
  • verdeturi a la provence

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza rustica