1- se curata ceapa si catelul de usturoi si se toaca in cubulete.Se curata morcovul si telina si se taie in cubulete.Se oparesc rosiile, se indeparteaza coaja, se taie in patru, iar apoi li se indeparteaza cotorul.
2- se incinge uleiul intr-un vas mare si se calesc legumele, cu exceptia rosiilor.Se adauga carnea tocata si se prajeste amestecand continuu.Se condimenteaza, se adauga 150 ml apa, iar deasupra se sfarma cubul-condiment.
3-se adauga rosiile si pasta de rosii, se da in clocot, iar apoi se acopera si se fierbe la foc mic timp de 45 minute.In final se adauga vinul si se mai fierbe inca 10 minute.
4- se fierb 4 l de apa cu sare intr-un vas incapator.Se adauga pastele si se fierb pana se inmoaie usor.Se scot intr-o strecuratoare, se scurg, si se aseaza in farfurii.Se toarna sosul, se presara parmezanul ras si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii