- se fierb pastele in apa cu sare si se lasa la scurs
- se taie fructele in feliute 2-3 mm grosime dupa ce am scos cotoarele/samburii
- intr-o tigaie de teflon se caramelizeaza zaharul. cand devine brun-roscat se adauga untul
- peste zahar si unt se adauga feliile de fructe, scortisoara si cuisoarele. se calesc fructele cu grija sa nu se sfarame
- cand s-au inmuiat fructele si siropul e omogen se ia tigaia de pe foc si se adauga smantana. se omogenizeaza si se adauga sucul si coaja de la 1/2 lime/lamaie
- se toarna peste paste. e buna si calda si rece. pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii