- se fierb pastele in apa cu sare si se lasa la scurs
- se taie fructele in feliute 2-3 mm grosime dupa ce am scos cotoarele/samburii
- intr-o tigaie de teflon se caramelizeaza zaharul. cand devine brun-roscat se adauga untul
- peste zahar si unt se adauga feliile de fructe, scortisoara si cuisoarele. se calesc fructele cu grija sa nu se sfarame
- cand s-au inmuiat fructele si siropul e omogen se ia tigaia de pe foc si se adauga smantana. se omogenizeaza si se adauga sucul si coaja de la 1/2 lime/lamaie
- se toarna peste paste. e buna si calda si rece. pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii