Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins, apoi se pun legumele taite marunt( ceapa, morcovul si telina). Se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga carnea macinata. Se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga putin vin alb, 2 ramurele de rozmarin si se lasa sa se faca, amestecand din cand in cand. Cand s-a facut se adauga smantana. Sosul fiind gata, se fierb intre timp pastele, se scurg si apoi se amesteca cu sosul. Merge foarte bine cu vin alb. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii