autor:

Ramona Centea

» » Paste si pizza

Paste cu sos de carne

Autor: Ramona Centea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona Centea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 31 octombrie 2011

Ingrediente
carne macinata, ceapa, morcovi, telina, rozmarin, ulei de masline, vin, smantana, sare, piper, paste.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins, apoi se pun legumele taite marunt( ceapa, morcovul si telina). Se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga carnea macinata. Se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa se caleasca putin, dupa care se adauga putin vin alb, 2 ramurele de rozmarin si se lasa sa se faca, amestecand din cand in cand. Cand s-a facut se adauga smantana. Sosul fiind gata, se fierb intre timp pastele, se scurg si apoi se amesteca cu sosul. Merge foarte bine cu vin alb. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu carne de vita si sos bechamel (reteta video)

Paste cu carne de vita si sos bechamel (reteta video)

Etapa1 Fierbim pastele cu sare si ulei timp de 7 minute sau timpul indicat pe ambalajul pastelor. Etapa

6 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Sosuri
Paste cu carne de pui in sos de rosii

Paste cu carne de pui in sos de rosii

Pastele se pun la fiert 7 minute cu sare. Cand sunt gata, se pun intr-o strecuratoare si se dau sub

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza cu spanac si ou