autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu sos de ciuperci

Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Ingrediente
1 cutie paste Barilla Mezze Penne, 1 borcan sos cu ciuperci (de ex:Baneasa,Barilla)de 400-500 g, 200 g pastrama porc, 2 cutii ciuperci, 200 g cascaval, 4 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, sare piper,

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot.

Se caleste in uleiul de masline pastrama de porc taiata foarte mic si 4 catei de usturoi intregi cu tot cu coaja.

Cand acestea sunt calite foarte bine,se scot cateii de usturoi si se adauga ciupercile,sosul si mirodenii dupa gust,se lasa pe foc 5-10 minute.

Se strecoara pastele si se adauga peste sos.

Se serveste cu mult cascaval ras deasupra.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Cuiburi din paste cu sos de rosii si ciuperci

Cuiburi din paste cu sos de rosii si ciuperci

Se fierb pastele in apa cu sare apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece.Ciupercile splate si

0 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Paste cu pui si ciuperci in sos de vin si smantana

Paste cu pui si ciuperci in sos de vin si smantana

Pieptul de pui se spala, se sterge bine cu prosoape absorbante apoi se taie fasiute potrivite. Se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte bun.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Foarte bune,dar daca pui ciuperci proaspete poti pune suc de rosii,nu suc de ciuperci ,se ingreuneaza prea tare cu aroma de ciuperci.Sau eu il fac alb sosul,doar sunculita,usturoi si ciuperci.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Delicios !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie paste Barilla Mezze Penne
  • 1 borcan sos cu ciuperci (de ex:Baneasa,Barilla)de 400-500 g
  • 200 g pastrama porc
  • 2 cutii ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare piper,

Raporteaza reteta

Retete
de andrada26
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ardei Umpluti

Ardei Umpluti

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt,1 ou,patrunjelul tocat marunt,orezul,1 lingura de

4 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
dovlecei pane cu sos de usturoi

dovlecei pane cu sos de usturoi

Se curata dovleceii de coaja,se taie rondele sau pe lung.Se dau dovleceii prin faina apoi prin ouale

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Lasagna cu carne