autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu sos de ciuperci

Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Ingrediente
1 cutie paste Barilla Mezze Penne, 1 borcan sos cu ciuperci (de ex:Baneasa,Barilla)de 400-500 g, 200 g pastrama porc, 2 cutii ciuperci, 200 g cascaval, 4 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, sare piper,

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot.

Se caleste in uleiul de masline pastrama de porc taiata foarte mic si 4 catei de usturoi intregi cu tot cu coaja.

Cand acestea sunt calite foarte bine,se scot cateii de usturoi si se adauga ciupercile,sosul si mirodenii dupa gust,se lasa pe foc 5-10 minute.

Se strecoara pastele si se adauga peste sos.

Se serveste cu mult cascaval ras deasupra.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Sos pentru paste din rosii si ciuperci

Sos pentru paste din rosii si ciuperci

Se taie marunt ceapa si usturoiul. Rosiile se decojesc si se taie marunt. Ciupercile se curata

3 voturi    3 comentarii
40 min
Sosuri
Cuiburi din paste cu sos de rosii si ciuperci

Cuiburi din paste cu sos de rosii si ciuperci

Se fierb pastele in apa cu sare apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece.Ciupercile splate si

0 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte bun.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Foarte bune,dar daca pui ciuperci proaspete poti pune suc de rosii,nu suc de ciuperci ,se ingreuneaza prea tare cu aroma de ciuperci.Sau eu il fac alb sosul,doar sunculita,usturoi si ciuperci.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Delicios !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 cutie paste Barilla Mezze Penne
  • 1 borcan sos cu ciuperci (de ex:Baneasa,Barilla)de 400-500 g
  • 200 g pastrama porc
  • 2 cutii ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare piper,

Raporteaza reteta

Retete
de andrada26
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ardei Umpluti

Ardei Umpluti

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt,1 ou,patrunjelul tocat marunt,orezul,1 lingura de

4 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
dovlecei pane cu sos de usturoi

dovlecei pane cu sos de usturoi

Se curata dovleceii de coaja,se taie rondele sau pe lung.Se dau dovleceii prin faina apoi prin ouale

4 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de paste