Pastele se fierb conform instructiuniilor de pe pachet. Intre timp pregatim sosul: taiem marunt ceapa, varza si ardeiul, morcovul il dam pe razatoare si le punem la calit in ulei.
Lasam sa se inmoaie si apoi presaram concentratul de legume si turnam 100 ml apasi se lasa sa fiarba. In sos adaugam bulionul cu putina apa, dupa ce legumele s-au fiert se mai adauga sare daca este nevoie si mai lasam la fiert inca 5 minute.
Sosul se toarna peste paste si se serveste cu verdeata.
Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii