Reteta postata pe: 09 martie 2009
Ingrediente
400g paste scurte, 200g brocoli, 200g morcovi, 100g conopida, 1 dovlecel, 100g telina, 1 conserva de rosii maruntite in bulion, 1 ceapa, ulei de masline, cascaval pentru gratinat, sare, piper, oregano
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Brocoli, morcovii, conopida, telina si dovlecelul se pun la fiert in apa sarata dupa care se paseaza cu
blenderul pana se obtine o pasta omogena. Ceapa se taie rondele si se caleste in putin ulei de masline dupa care se adauga rosiile in bulion si apoi pasta obtinuta din legumele fierte si pasate. Se lasa pe foc sa dea cateva clocote impreuna si sosul se ingroasa ca o smantana, dupa care se adauga sare , piper si oregano dupa gust. Peste sos se pun pastele fierte, se amesteca usor , se pun intr-o tava , se presara cascaval ras deasupra si se dau la cuptor pentru 20-25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CU SOS DE LEGUME" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Pastele se fierb conform instructiuniilor de pe pachet. Intre timp pregatim sosul: taiem marunt ceapa,
0 voturi
0 comentarii
30 min
Punem pastele la fiert in apa clocotita cu sare si lasam sa fiarba atat cat scrie pe ambalaj sau
5 voturi
1 comentariu
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate