Fierbi pastele cu putina sare, la jumatate din timpul expus pe cutie. Separat, intr-o tigaie sau cratita care se poate acoperi, pui rosile, cu zaharul (ca sa le taie acidul) si cu vegeta (daca pui vegeta nu mai pui sare) si lasi totul acoperit, la foc mediu, 10 min. dupa care adaugi pastele (bine scurse din apa de fiert) si busuiocul, sau ce condiment vrei tu (se poate fara niciunul) si lasi pastele sa se termine de fiert in sosul de mai sus. Pui totul in farfurie si adaugi parmigiano, optional se poate adauga si o lingurita de ulei de masline crud.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii