autor:

mihaela cecilia

» » Paste si pizza

Paste cu sos de smantana

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Ingrediente
, 300g paste, , , 250ml smantana, , , 1 lingura de faina, , , 3 linguri ulei, , , 5 ciuperci,, , 150 g sunca cruda afumata, , , piper alb macinat, , , sare,, , 1 ligurita busuioc, , , patrunjel.,

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare


Pastele se fierb in apa cu sare, conform cu instructiunile de pe pachet. Intre timp se pune uleiul la incins intr-o cratita, dupa care se toarna faina desfacuta in 1/2 cana de apa si se amesteca bine cu telul pentru a nu forma cocoloase. Se adauga smantana si se lasa sa dea cateva clocote dupa care se adauga ciupercile taiate si trase putin intr-o tigaie alaturi de sunca, busuiocul, sarea si piperul dupa gust, iar la sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt. Se amesteca pastele cu sosul si se mai lasa 10 minute inainte de a fi servite. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu pui si ciuperci in sos de vin si smantana

Paste cu pui si ciuperci in sos de vin si smantana

Pieptul de pui se spala, se sterge bine cu prosoape absorbante apoi se taie fasiute potrivite. Se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Paste integrale cu ciuperci si sos de bacon cu smantana si salvie

Paste integrale cu ciuperci si sos de bacon cu smantana si salvie

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, scurgem apa de pe ele si le lasam in sita,

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Tot ce se cheama paste, foarte apreciate de mine in ,,n,, combinatii, mi-au placut dintotdeuna, nu le-as schimba cu multe carnarii.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Multumesc!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte bune!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Sunt foarte bune.....preferatele mele:)

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Multumesc pentru aprecieri!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Si mie imi plac ,foarte bune.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Imi plac mult, fac destul de des si eu.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      foarte bune!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Arata tare bine...Nici eu nu folosesc faina,dar o sa incerc si reteta ta...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      Interesanta reteta,trebuie sa fie buna.....

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      Foarte bun sosul cu smantana eu nu pun faina la acest sos

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      Am sa fac si eu dupa reteta asta. E pe gustul meu. Felicitari!Arata foarte bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 300g paste
  • 250ml smantana
  • 1 lingura de faina
  • 3 linguri ulei
  • 5 ciuperci,
  • 150 g sunca cruda afumata
  • piper alb macinat
  • sare,
  • 1 ligurita busuioc
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tot ce se cheama paste, foarte apreciate de mine in ,,n,, combinatii, mi-au placut dintotdeuna, nu le-as schimba cu multe carnarii.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza cu hribi