Ingrediente
, 300g paste, , , 250ml smantana, , , 1 lingura de faina, , , 3 linguri ulei, , , 5 ciuperci,, , 150 g sunca cruda afumata, , , piper alb macinat, , , sare,, , 1 ligurita busuioc, , , patrunjel.,
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
7 voturi
Mod de preparare
Pastele se fierb in apa cu sare, conform cu instructiunile de pe pachet. Intre timp se pune uleiul la incins intr-o cratita, dupa care se toarna faina desfacuta in 1/2 cana de apa si se amesteca bine cu telul pentru a nu forma cocoloase. Se adauga smantana si se lasa sa dea cateva clocote dupa care se adauga ciupercile taiate si trase putin intr-o tigaie alaturi de sunca, busuiocul, sarea si piperul dupa gust, iar la sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt. Se amesteca pastele cu sosul si se mai lasa 10 minute inainte de a fi servite. Se servesc calde.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
Foarte bune!
violette (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
Sunt foarte bune.....preferatele mele:)
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
Multumesc pentru aprecieri!
maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
Si mie imi plac ,foarte bune.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010
Imi plac mult, fac destul de des si eu.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
foarte bune!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010
Arata tare bine...Nici eu nu folosesc faina,dar o sa incerc si reteta ta...
mac myra (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009
Interesanta reteta,trebuie sa fie buna.....
lumi (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009
Foarte bun sosul cu smantana eu nu pun faina la acest sos
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009
Am sa fac si eu dupa reteta asta. E pe gustul meu. Felicitari!Arata foarte bine.