Paste cu sos italian

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):2 catei de usturoi,
  • 5 linguri de ulei de masline,
  • o cutie rosii decojite taiate bucatele,
  • 1/2 legatura busuioc,
  • 1/2 legatura patrunjel verde,
  • 8 frunze de salvie,
  • 2 crengute de rozmarin,
  • 500 g paste.

Mod de preparare

Puneti usturoiul curatat intr-o tigaie, impreuna cu uleiul de masline si lasati-l sa se rumeneasca. Adaugati rosiile, zdrobiti-le cu furculita si caliti-le la foc iute, amestecand pana ce se evapora lichidul.

Sarati, piperati si cand e aproape gata, incorporati in sos ierburile aromate tocate marunt.

Fierbeti pastele al dente in apa cu sare, scurgeti-le si serviti-le fierbinti impreuna cu sosul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor