autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Paste cu sos italian

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane):2 catei de usturoi, , 5 linguri de ulei de masline, , o cutie rosii decojite taiate bucatele, , 1/2 legatura busuioc, , 1/2 legatura patrunjel verde, , 8 frunze de salvie, , 2 crengute de rozmarin, , 500 g paste.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Puneti usturoiul curatat intr-o tigaie, impreuna cu uleiul de masline si lasati-l sa se rumeneasca. Adaugati rosiile, zdrobiti-le cu furculita si caliti-le la foc iute, amestecand pana ce se evapora lichidul.
Sarati, piperati si cand e aproape gata, incorporati in sos ierburile aromate tocate marunt.
Fierbeti pastele al dente in apa cu sare, scurgeti-le si serviti-le fierbinti impreuna cu sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos italian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Budinca de taitei cu branza sarata

Budinca de taitei cu branza sarata

Se fierb pastele conform retetei de pe punga . Branza se rade, sunca se taie cubulete. Ouale se

17 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste cu praz si afumatura

Paste cu praz si afumatura

Pastele sunt foarte satioase, oricand la indemana, principalul este sa stii sa le dai mereu un gust

17 voturi    2 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane):2 catei de usturoi
  • 5 linguri de ulei de masline
  • o cutie rosii decojite taiate bucatele
  • 1/2 legatura busuioc
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 8 frunze de salvie
  • 2 crengute de rozmarin
  • 500 g paste.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu avocado si creveti