Paste cu sos iute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste cu sos iute

Ingrediente

  • - o ceapa
  • - o lingura sos iute
  • - o lingura ketchup
  • - 300 g paste
  • - sare,piper
  • - patrunjel

Mod de preparare

- Fierbem pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, le strecuram, clatim la jet de apa rece.

- Calim ceapa,adaugam sosurile,calim impreuna 5 minute. Asezam pastele pe farfurie sub forma de cuib, iar deasupra adaugam sosul. Presaram cu patrunjel proaspat.

Daca dorim putem adauga in sos ciuperci (bucatele de carne sau mezel daca nu postim).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor