Ingrediente
300 g paste "fundite", 4 linguri ulei, 1 ardei iute rosu, 2 catei de usturoi, 2 cepe potrivite, 6 linguri sos de tomate, 150 ml vin alb, 10-15 migdale prajite, patrunjel verde, sare, , piper, rozmarin
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Separat, se calesc in ulei incins ceapa tocata marunt, usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul iute tocat fin, la care se adauga migdalele zdrobite, sosul de rosii, vin, sare si piper, dupa gust.
Se lasa sa fiarba 10 minute, amestecand continuu. Se asaza pastele intrun castron, se toarna peste ele sosul preparat si se a mesteca usor, presaram deasupra rozmarin. Se servesc calde.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010
Bune pastele astea. Cred ca migdalale le dau un gust aparte.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010
Au un gust deosebit, eu ador gustul migdalelor.
Alice85 (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010
Trebuie sa fie foarte bune pastele tale.....nu am incercat niciodata cu migdale.