Rosiile oparite se curata de coaja, le taiem marunt, Ardeii spalati, scoatem samburii din ei apoi ii taiem rondele. Ceapa si usturoiul, evident curatate, se taie rondele. Intrun cratit incingem uleiul, calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile, ardeii, condimentele si fierbem la foc mic 15-20 minute pana obtinem un sos. Intre timp fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa. Asezam pastele intrun castron, turnam sosul peste ele si adaugam rozmarinul. Cine doreste, poate inlocui rozmarinul cu busuioc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii