Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din gradina.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Paste cu sos picant de vinete

Ingrediente

  • 400 g spaghete No.5 Barilla;
  • 1 ceapa;
  • 2-3 rosii ;
  • 2 vinete mari;
  • 1 ardel kapia;
  • 1 ardel iute;
  • sare;
  • piper;
  • chili;
  • frunze menta;rosii cherry (pentru decor);

Mod de preparare

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din gradina.O vanata o feliem pe lungime,o condimentam si o punem pe gratar pentru ca o sa ne fie necesara la decorul final.

Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei si calim ceapa pana devine sticloasa, dupa care adaugam legumele taiate: vanata, ardeiul iute si ardeiul kapia.

Calim legumele pana se inmoaie usor, apoi adaugam rosile blenduite. Cat timp legumele se scalda in sosul de rosii, pret de 10 minute, separat, intr-o oala mare punem spaghetele Barilla la fiert, conform instructiunilor de pe cutie.

Cand pastele sunt fierte, se amesteca cu sosul picant de vinete pana la omogenizare.

La final, invelim pastele in felii de vinete coapte la gratar.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor