Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din gradina.
Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din gradina.O vanata o feliem pe lungime,o condimentam si o punem pe gratar pentru ca o sa ne fie necesara la decorul final.
Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei si calim ceapa pana devine sticloasa, dupa care adaugam legumele taiate: vanata, ardeiul iute si ardeiul kapia.
Calim legumele pana se inmoaie usor, apoi adaugam rosile blenduite. Cat timp legumele se scalda in sosul de rosii, pret de 10 minute, separat, intr-o oala mare punem spaghetele Barilla la fiert, conform instructiunilor de pe cutie.
Cand pastele sunt fierte, se amesteca cu sosul picant de vinete pana la omogenizare.
La final, invelim pastele in felii de vinete coapte la gratar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii