Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din gradina.
Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din gradina.O vanata o feliem pe lungime,o condimentam si o punem pe gratar pentru ca o sa ne fie necesara la decorul final.
Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei si calim ceapa pana devine sticloasa, dupa care adaugam legumele taiate: vanata, ardeiul iute si ardeiul kapia.
Calim legumele pana se inmoaie usor, apoi adaugam rosile blenduite. Cat timp legumele se scalda in sosul de rosii, pret de 10 minute, separat, intr-o oala mare punem spaghetele Barilla la fiert, conform instructiunilor de pe cutie.
Cand pastele sunt fierte, se amesteca cu sosul picant de vinete pana la omogenizare.
La final, invelim pastele in felii de vinete coapte la gratar.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii