Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din gradina.
Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din gradina.O vanata o feliem pe lungime,o condimentam si o punem pe gratar pentru ca o sa ne fie necesara la decorul final.
Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei si calim ceapa pana devine sticloasa, dupa care adaugam legumele taiate: vanata, ardeiul iute si ardeiul kapia.
Calim legumele pana se inmoaie usor, apoi adaugam rosile blenduite. Cat timp legumele se scalda in sosul de rosii, pret de 10 minute, separat, intr-o oala mare punem spaghetele Barilla la fiert, conform instructiunilor de pe cutie.
Cand pastele sunt fierte, se amesteca cu sosul picant de vinete pana la omogenizare.
La final, invelim pastele in felii de vinete coapte la gratar.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii