autor:

COPILOU

» » Paste si pizza

Paste cu sos rosu by copilou

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2010

Ingrediente
•2 cepe potrivite, •1 ardei verde, •200g sunca presata, •50g masline, •50g ulei de masline, •100g ketchup de casa (bulion), •150g ciuperci, •busuioc, •piper, •sare, •verdeturi a la provence, • 400g paste

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

29 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa se pune un praf de sare si cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele, in functie de tipul de paste folosit se lasa sa fiarba (10-15 min). Intre timp se curate legumele si se taie marunt, se desfac maslinele de pe os si se taie cat mai mici.

Se ia o tigaie si se pune ceapa la calit in uleiul de masline , cand aceasta este aproape rumenita se adauga ardeiul, apoi se adauga sunca si ciupercile care in prealabil au fost oparite. Se lasa circa 5 minute dupa care se adauga ketchup-ul, spre sfarsit cand sosul este aproape gata se adauga maslinele si condimentele, se mai lasa circa 5 minute si se opreste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos rosu by copilou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
spaghete cu broccoli

spaghete cu broccoli

Se fierb spaghetele in apa cu sare. Se prajeste putin broccoli in uleiul incins si se adauga ardeii

1 vot    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Spaghetti cu creveți și zucchini

Spaghetti cu creveți și zucchini

Punem pastele la fiert în apă cu sare. Avem grijă să nu le fierbem foarte mult, acestea

0 voturi    2 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    Super !

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Sunt delicioase.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Daca sunt paste, e bine, imi plac sub orice forma.

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Mi-ai dat o idee pentru cina- felicitari!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Si eu am obiceiul sa folosesc in mancaruri si sosuri aceste ierburi à la provence,sunt foarte aromate si gustoase.Cat despre reteta,s-a terminat cam" brusc" .Asteptam sa aflu ce fac cu sosul dupa ce l-am oprit si cu pastele dupa ce au fiert.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

29 voturi

Ingrediente

  • •2 cepe potrivite
  • •1 ardei verde
  • •200g sunca presata
  • •50g masline
  • •50g ulei de masline
  • •100g ketchup de casa (bulion)
  • •150g ciuperci
  • •busuioc
  • •piper
  • •sare
  • •verdeturi a la provence
  • • 400g paste

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete cu legume si carne tocata