Se coc ardeii capia si se toaca.Apoi se face un fel de maioneza dintr+un galbenus de ou,sare,suc de lamaie,ulei si pasta de ardei.
Separat se pregateste un sos de rosii din sucul de rosii,ulei,condimente.
Se fierb pastele.Se strecoara si peste ele se adauga pasta de ardei,sosul de rosii,branza si cascavalul rase.
Se servesc calde.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii