Se fierb spiralele in multa apa cu sare (conform indicatiilor de pe pachet). Se-ncinge uleiul intr-o tigaie, se prajesc fileurile de pui, pana ce se rumenesc, se scot si se condimenteaza cu sare si piper.
Se tine spanacul cateva minute in apa clocotita, se scoate din oala, se clateste cu un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Morcovii curatati si taiati felii se fierb circa 5 minute in apa cu sare si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga.
Se aleg frunzulitele de cimbru si se toaca marunt impreuna cu usturoiul. Se pun pastele, morcovii, spanacul, cimbrul si usturoiul intr-o forma termorezistenta unsa cu unt sau cu ulei, deasupra se aseaza fileurile de pui, se presara peste ele cascavalul ras si se dau 20 de minute la cuptorul incins la 175gr. sa se rumeneasca. Se servesc imediat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii