Se fierb spiralele in multa apa cu sare (conform indicatiilor de pe pachet). Se-ncinge uleiul intr-o tigaie, se prajesc fileurile de pui, pana ce se rumenesc, se scot si se condimenteaza cu sare si piper.
Se tine spanacul cateva minute in apa clocotita, se scoate din oala, se clateste cu un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Morcovii curatati si taiati felii se fierb circa 5 minute in apa cu sare si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga.
Se aleg frunzulitele de cimbru si se toaca marunt impreuna cu usturoiul. Se pun pastele, morcovii, spanacul, cimbrul si usturoiul intr-o forma termorezistenta unsa cu unt sau cu ulei, deasupra se aseaza fileurile de pui, se presara peste ele cascavalul ras si se dau 20 de minute la cuptorul incins la 175gr. sa se rumeneasca. Se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii