autor:

mihaela cecilia

» » Paste si pizza

Paste cu spanac

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2010

Ingrediente
250g paste scurte,300g spanac congelat sau 600g spanac proaspat, 1 ceapa, 4-5 fire usturoi verde, 150ml lapte, 1 lingura pasta de tomate, 2 ardei kapia, 1/2 ardei iute, 100g telemea de vaca, 50g cascaval, 1 ou, sare, piper, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Pstele se fierb dupa instructiunile de pe pachet. Se taie ceapa solzisori si se pune la calit in ulei incins timp de 2 minute, apoi se adauga usturoiul taiat marunt si se caleste impreuna cu ceapa. Spanacul congelat se adauga peste ceapa impreuna cu laptele, iar cel proaspat se spala bine si se fierbe timp de 2 minute la foc mare, apoi se scurge bine de apa si se toaca marunt, dupa care se adauga peste ceapa calita. Ardeii se coc si se curata de pielite, se scot cotoarele si se taia foarte marunt, adaugandu-se in cratita alaturi de spanac. Se mai adauga pasta de tomate, ardeiul iute tocat foarte marunt si se se mai lasa pe foc aproximativ 10 minute. Deci,cratita cu spanac nu trebuie sa stea pe foc mai mult de 20 minute , in total. Se stinge focul si se adauga oul batut, sare si piper dupa gust si pastele fierte si scurse bine de apa. Se amesteca usor si se rastorna intr-o tava unsa cu ulei, iar pe deasupra se pune telemeaua razuita si apoi cascavalul razuit. Se da la cupto pentru aproximativ 30 de minute, pana se rumeneste usor deasupra. Se poate servi cu ketcup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

Pentru sos se topeste untul intr-o cratita.Se adauga faina si se caleste 1 minut, avand grija sa

6 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Salata cu paste  bacon, spanac si parmezan

Salata cu paste bacon, spanac si parmezan

PREPARARE: Se amesteca ouale cu faina si se face un aluat care sta la frigider pentru 1/2 ora.

0 voturi    2 comentarii
20 min
Salate reci
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Multumesc pt aprecieri!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Foarte gustos!

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Am salvat reteta ! sant f. curios cum imi va iesi !?, trebuie sa o fac neaparat, imi place f. mult spanacul !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Tare bun trebuie sa fie...

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Foarte bun, am salvat reteta sa o fac si eu !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      O bunatate!felicitari!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Cred ca e f.gustos.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Buna mancarica!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Tare gustoase...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Foarte aromata !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 250g paste scurte,300g spanac congelat sau 600g spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 4-5 fire usturoi verde
  • 150ml lapte
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 ardei kapia
  • 1/2 ardei iute
  • 100g telemea de vaca
  • 50g cascaval
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Multumesc pt aprecieri!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza casei
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania