autor:

Elena

» » Paste si pizza

Paste cu ton

Autor: Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 decembrie 2009

Ingrediente
400 g paste, 2 ardei gras, 2 catei de usturoi, 4 linguri ulei, 1 conserva ton, piper, sare, busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert, apoi se pun la scurs.
Se taie ardeiul si usturoiul fasii si se calesc in ulei. Se scurge tonul si se marunteste. Se adauga ardeiul calit si se adauga busuioc, sare si peper dupa gust. Se pun pastele in farfurii si amestecul de ton deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu ton, smantana si legume

Paste cu ton, smantana si legume

Pastele se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa fierbere, se scurg, se stropesc cu

2 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza
Paste cu ton

Paste cu ton

Se fierb pastele in apa cu sare urmand instructiunile de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurg si

10 voturi    10 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Elena
Ciuperci pleurotus

Ciuperci pleurotus

Se taie ciupercile şi usturoiul fâşii. Se amestecă cu uleiul, coniacul şi toate condimentele

4 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Paste cu legume

Paste cu legume

Se fierb pastele si se lasa la scurs. Se taie ceapa verde, ardeii si ciupercile. Se pune uleiul la

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Curry de pui

Curry de pui

Se calesc ceapa si usturoiul taiate fin in 4 linguri de ulei la foc mediu pana devin sticloase, apoi

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu carne