autor:

Ramona Centea

» » Paste si pizza

Paste cu ton

Autor: Ramona Centea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona Centea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
400 gr paste tip penne, o ceapa rosie mare, o conserva ton in ulei, 200 gr masline negre fara samburi, ulei de masline, putin parmezan ras

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele de fierb conform instructiunilor de pe pachet.
Sosul se prepara astefel: se pune putin ulei de masline intr-o tigaie, apoi se adauga ceapa rosie taiata felii subtiri, se caleste doar putin, nu pana se inmoaie pre tare. Apoi se adauga tonul din conserva cu tot cu uleiul din ea, apoi se adauga maslinele. Se mai tin pe foc foarte putin, pana ce se incalzesc mai tare, nu se prajesc.
Cand pastele sunt fierte , se scurg dar nu se clatesc cu apa rece, si peste ele se toarna sosul preparat. Se amesteca si se serveste cu parmezan ras.

Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Budinca cu paste, branza si ton

Budinca cu paste, branza si ton

Intr-o cratita punem apa la fiert cu un praf de sare si cand clocoteste dam drumul pastelor. Le

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste cu ton si dovlecel

Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 gr paste tip penne
  • o ceapa rosie mare
  • o conserva ton in ulei
  • 200 gr masline negre fara samburi
  • ulei de masline
  • putin parmezan ras

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tagliatelle cu pui si ciuperci