autor:

Ramona Centea

» » Paste si pizza

Paste cu ton

Autor: Ramona Centea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona Centea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
400 gr paste tip penne, o ceapa rosie mare, o conserva ton in ulei, 200 gr masline negre fara samburi, ulei de masline, putin parmezan ras

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Pastele de fierb conform instructiunilor de pe pachet.
Sosul se prepara astefel: se pune putin ulei de masline intr-o tigaie, apoi se adauga ceapa rosie taiata felii subtiri, se caleste doar putin, nu pana se inmoaie pre tare. Apoi se adauga tonul din conserva cu tot cu uleiul din ea, apoi se adauga maslinele. Se mai tin pe foc foarte putin, pana ce se incalzesc mai tare, nu se prajesc.
Cand pastele sunt fierte , se scurg dar nu se clatesc cu apa rece, si peste ele se toarna sosul preparat. Se amesteca si se serveste cu parmezan ras.

Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Salata de paste cu ton

Salata de paste cu ton

Fierbeti pastele intr-o apa fierbinte cu sare. Pentru dressing: amestecati toate ingredientele cu

4 voturi    0 comentarii
15 min
Salate cu carne
Salata cu paste si ton

Salata cu paste si ton

Se pune pasta la fiert in apa fierbinte sarata cu 4 linguri ulei ca sa nu se lipeasca apoi se raceste

6 voturi    3 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 gr paste tip penne
  • o ceapa rosie mare
  • o conserva ton in ulei
  • 200 gr masline negre fara samburi
  • ulei de masline
  • putin parmezan ras

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Fusilli cu ton si sos de rosii