Se fierb pastele (se pune apa cu sare grunjoasa la fiert, in momentul in care fierbe se adauga pastele si se fierb cam 12-14 min, depinde de gustul fiecaruia, se scurg, nu se limpezesc in nici un chip, eventual se amesteca cu putin ulei, asa nu se lipesc intre ele). Intr-o tigaie de teflon se pune uleiul, usturoiul, tonul scurs si dupa aceea se adauga rosiile, se calesc impreuna si se sting cu putin vin alb, se amesteca cu pastele si se servesc. Nu se foloseste parmezanul cu tonul.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii