Paste cu ton, capere si ansoa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conserva de ton in apa sau ulei de 170-200 g
  • 400g rosii in bulion
  • 1 catel de usturoi
  • 4 fileuri de ansoa din conserva
  • 1 lingura de capere
  • 1/2 lingurita de busuioc uscat
  • 200 g paste
  • sare, piper

Mod de preparare

Se scurge conserva uleiul din conserva de ton intr-o tigaie. Se curata catelul de usturoi si se taie marunt. Se incinge uleiul si caleste usturoiul pana devine auriu. Se adauga conserva de rosii cu bulion si busuiocul. Se lasa sa fiarba la foc mic circa 20 de minute pana scade. Se gusta sosul si daca este acru se pune putin zahar pana obtineti gustul dorit.Intre timp se taie fileurile de ansoa si se desface cu furculita in bucati tonul. Se potriveste de sare si piper. Se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe cutie.Se pun pastele in farfurie si se toarna sos peste ele. Se amesteca si se servesc calde. Se poate decora cu busuioc verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise