Punem apa si sare la fiert intr-o oala.
Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
Intr-o tigaie, calim usturoiul pisat in uleiul incalzit, cca. 1 min (avem grija sa nu se arda), apoi adaugam dovlecelul taiat felii subtiri, o jumatate de cana apa.
Lasam sa se caleasca pana ce se inmoaie, dar totodata sa ramana destul de fermi, adaugam tonul, amestecam si lasam 2-3 min, dupa care adaugam rosiile taiate cuburi, busuioc, condimente dupa gust.
Fierbem sosul pana ce devine consistent, apoi adaugam peste pastele scurse de apa si amestecam bine.
Servim cu cascaval ras deasupra.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii