Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste cu ton si dovlecel

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 3 catei usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 conserve ton
  • 1 dovlecel potrivit(cca 300 g)
  • 400 g rosii
  • sare si piper
  • busuioc
  • cascaval

Mod de preparare

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.

Intr-o tigaie, calim usturoiul pisat in uleiul incalzit, cca. 1 min (avem grija sa nu se arda), apoi adaugam dovlecelul taiat felii subtiri, o jumatate de cana apa.

Lasam sa se caleasca pana ce se inmoaie, dar totodata sa ramana destul de fermi, adaugam tonul, amestecam si lasam 2-3 min, dupa care adaugam rosiile taiate cuburi, busuioc, condimente dupa gust.

Fierbem sosul pana ce devine consistent, apoi adaugam peste pastele scurse de apa si amestecam bine.

Servim cu cascaval ras deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor