Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura ulei, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le scurgem.
Cat timp acestea se fierb noi maruntim tonul in ulei cu o furculita (impreuna cu uleiul), apoi il amestecam cu smantana, usturoiul zdrobit, putina sare si putin piper proaspat macinat. Pastram cateva firicele de ton pentru decorul farfuriei.
Turnam sosul peste pastele scurse de apa si amestecam pana se omogenizeaza.
Punem in farfurii pastele, ornam cu cateve bucatele de ton pastrate si frunze mici de busuioc. Le servim imediat!
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Divainbinbucatarie.ro.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii