Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura ulei, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le scurgem.
Cat timp acestea se fierb noi maruntim tonul in ulei cu o furculita (impreuna cu uleiul), apoi il amestecam cu smantana, usturoiul zdrobit, putina sare si putin piper proaspat macinat. Pastram cateva firicele de ton pentru decorul farfuriei.
Turnam sosul peste pastele scurse de apa si amestecam pana se omogenizeaza.
Punem in farfurii pastele, ornam cu cateve bucatele de ton pastrate si frunze mici de busuioc. Le servim imediat!
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Divainbinbucatarie.ro.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii