1. Se curata vinetele, se spala si se taie bucati. Apoi se incinge uleiul (2 linguri se pun deoparte), se prajesc vinetele circa 3 minute, se scot si se lasa sa se scurga 2 ore pe hartie absorbanta.
2. Se fierb macaroanele “al dente” in apa cu sare. Rosiile se curata de pielita, se taie mai intai in doua, se indeparteaza semintele (prin presare) si pe urma se taie marunt. Usturoiul curatat se taie feliute si se prajeste putin in restul de ulei incins. Se adauga si rosiile, se calesc si ele usor si se condimenteaza.
3. Se adauga vinetele si macaroanele scurse si se lasa sa fiarba incet, 3-5 minute, amestecand din timp in timp.
4. Se incorporeaza Mozzarella taiata cubulete si busuiocul tocat marunt, se gusta de sare si piper si se presara deasupra - eventual - parmezan ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii