autor:

In bucataria vesela

» » Paste si pizza

PASTE CU ZUCCHINI SI ROSII

Autor: In bucataria vesela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: In bucataria vesela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2009

Ingrediente
INGREDIENTE: 3 dovlecei mici Zucchini, 2 linguri ulei de masline, 2 catei de usturoi, 400 gr rosii sau conserva de rosii, 400 gr paste, 50 gr parmezan ras sau alt cascaval tare, sare dupa gust, cimbru verde sau o lingurita uscat, patrunjel verde sau 1/2 lingurita uscat, alte condimente: piper negru

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

13 voturi

Mod de preparare

Dovlecei ii taiem rondele sau in jumatati de rondele si ii calim in uleiul de masline, in care adaugam inainte usturoiul taiat marunt si patrunjelul verde. Peste dovlecei adaugam rosiile decojite si taiate cubulete, sare si piper negru dupa gust, cimbrul si innabusim pina se inmoaie legumele.
Intre timp fierbem pastele conform indicatiilor dupa ambalaj, le scurgem si le stropim cu ulei pentru a nu isi marii volumul.
Amestecam pastele cu sosul de rosii si dovlecei si servim in farfurii cu patrunjel verde si parmezan ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CU ZUCCHINI SI ROSII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Coltunasi cu carne de pui si sos alb

Coltunasi cu carne de pui si sos alb

1.Se cerne faina intr-un castronel ,se face o gaura in mijlocul ei si adaugam ouale batute cu un

2 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Spaghetti alla Carbonara

Spaghetti alla Carbonara

Spaghetele se fierb de consistenta " al dente ", intr-un vas cu apa, sare si putin ulei ( pt.

78 voturi    26 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • In bucataria vesela

    In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2012

    Multumesc fetelor!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    O bunatate,foarte frumos prezentat,felicitari.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010

    Delicios

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009

      Foarte bun.........

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      Bune,si eu prepar des dar fara rosii,doar cu zucchine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

13 voturi

Ingrediente

  • INGREDIENTE: 3 dovlecei mici Zucchini
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 400 gr rosii sau conserva de rosii
  • 400 gr paste
  • 50 gr parmezan ras sau alt cascaval tare
  • sare dupa gust
  • cimbru verde sau o lingurita uscat
  • patrunjel verde sau 1/2 lingurita uscat
  • alte condimente: piper negru

Raporteaza reteta

Retete
de In bucataria vesela
cosulete cu visine

cosulete cu visine

Pentru pregatirea acestei retete avem nevoie de 60 bucati forme rotunde de prajituri, asa cum vedeti

15 voturi    7 comentarii
3h
Prajituri
cornulete cu vanilie

cornulete cu vanilie

Toate ingredientele se amesteca si lasam la rece o jumatate de ora(in frigider). Dupa jumatatea de

28 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri
Tort tiramisu

Tort tiramisu

Intr-un castron se amesteca mascarpone, frisca lichida si smantana. Toate aceste trei ingrediente

22 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri

In bucataria vesela (Chef de cuisine)

Multumesc fetelor!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Coltunasi fondante cu cartofi