Se pun pastele la fiert. Între timp se căleşte pancetta, pe urmă se adaugă ciupercile, se călesc la foc mic. După ce s-au călit, se adaugă smântâna şi ouăle, putin piper, busuioc şi se lasa să fiarbă toate la un loc timp de 5 minute. Se verifică pastele dacă sunt fierte. Dupa ce sunt fierte, se scurg pastele şi se amestecă cu sosul rezultat. La sfârşit se adaugă parmezan.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii