Pastele se pun la fiert in apa fiarta cu putina sare. Se sierb 3-4 minute, dupa cum este recomandat pe pachet.
Legumele se spala .
Rosiile se oparesc si se curata de coaja dupa care se taie cubulete.
Ceapa si ardeiul se taie julien.
Morcovul se da prin razatoare mare .
Dovlecelul se taie cubulete.
Usturoiul se zdrobeste.
Intr-un wok se pune uleiul impreuna cu ceapa si morcovul si se inabusesc la foc domol. Dupa cateva minute se adauga ardeiul , dovlecelul, rosiile si condimentele. Se mai inabuse circa 5 minute dupa care se adauga vinul , usturoiul si verdeata. Se ia de pe foc,
Pastele se aranjaza pe farfurie, peste care se toarna sosul
Este delicios !
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii