Paste exotice

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - spaghetti
  • - grapefruit (unul mediu la doua portii)
  • - fructe de mare (eu personal am folosit cu precadere creveti)
  • - morcovi(1 morcov la 2 portii)
  • - usturoi (2 catei la 2 portii)
  • - ceapa (o ceapa mica la 2 portii)
  • - ketchup light (cred ca ar merita incercat si cu rosii)
  • - lichior de oua (50ml la 2 portii)
  • - faina, ulei, sare, curry, paprika, busuioc, patrunjel, zahar

Mod de preparare

1. Se fierb pastele. In paralel se caleste usturoiul pana cand devine putin galbui, se adauga apoi si morcovii si fructele de mare.

2. Se scot pastele, se spala cu putina apa calduta, se pun putin la calit alaturi de restul compozitiei.

3. Se cojeste grapefruit-ul si se taie cubulete, se ia cat mai mult din coaja sa ramana numai pulpa.

4. Se prepara sosul. Intr-o oala se caleste putin ceapa. Se adauga ketchup-ul si grapefruit-ul. Se lasa putin la foc mic. Se adauga lichiorul de oua si faina frecata cu putin apa pentru a se mai ingrosa sosul. Se potriveste de zahar si se adauga condimentele dupa gust.

4. Se amesteca si restul compozitiei in sos. Se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise