autor:

Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii)

» » Paste si pizza

Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf

Autor: Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii) (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii) (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 martie 2013

Ingrediente
- 300 grame paste Farfalle, - 150 grame ton file afumat (vidat), - 4 linguri sos de rosii, - germeni de schinduf (optional), - sare de mare, - piper Sichuan, - parmezan ras.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si apoi se aseaza intr-o farfurie pentru a fi servite.
Se taie tonul marunt si se aseaza peste paste. Se adauga si sosul de rosii, se condimenteaza dupa gust si la final se pun germenii de schinduf, daca va plac, si presarati putin parmezan. Eu am folosit sos de la Uncle Bens "Sweet and Sour", dar puteti folosi ketchup cu succes, va adauga un plus de savoare pastelor. Merg de minune langa un pahar de vin alb demisec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu chiftelute si sos de rosii la cuptor

Paste cu chiftelute si sos de rosii la cuptor

In primul rand pregatim chiftelutele, amestecam carnea tocata cu feliile de franzela inmuiate in

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Paste si pizza
Spirale Tricolore cu Sunca

Spirale Tricolore cu Sunca

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare, se taie sunca fasii subtiri, se toaca ceapa mic si

11 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2014

    Este una din retetele mele preferate,multumesc ca mi-ai amintit,tot nu stiam ce sa fac azi.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2013

    Un preparat gustos si frumos prezentat...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • - 300 grame paste Farfalle
  • - 150 grame ton file afumat (vidat)
  • - 4 linguri sos de rosii
  • - germeni de schinduf (optional)
  • - sare de mare
  • - piper Sichuan
  • - parmezan ras.

Raporteaza reteta

Retete
de Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii)
Clatite cu ricotta si mere (Ricotta apple pancakes)

Clatite cu ricotta si mere (Ricotta apple pancakes)

Merele se spala, se curata de coaja, se indeparteaza cotorul si se dau prin razatoare. Stoarceti

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Guguluf cu mirodenii

Guguluf cu mirodenii

Mod de preparare: Pentru blat procedati asa: Pregatiti tava de guguluf si o ungeti cu unt, pana

7 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Prajituri
Bruschetta con feta

Bruschetta con feta

a inarmati cu buna dispozitie, ingredientele necesare si dupa ce ati baut cafeaua de dimineata, purcedeti

6 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Este una din retetele mele preferate,multumesc ca mi-ai amintit,tot nu stiam ce sa fac azi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete Carbonara reţetă cu smântână