autor:

ana catalina focsa

» » Paste si pizza

Paste fusilli carbonara

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
400 g paste fusilli, 120 g sunca, 120 g kaizer/bacon, 5 linguri ulei, boia de ardei dulce, 2 oua, 250 g smantana, sare, piper, 50 g parmezan sau cascaval ras.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Puneti la fiert pastele 7-8 minute. Intre timp incingeti uleiul intr-o cratita de vreo 2,5 l , adaugati sunca, baconul si putina boia si amestecati. Prajiti cateva minute pana sunca si baconul devin putin crocante. Dupa ce au fiert pastele, se scurg de apa si se limpezesc foarte putin cu apa rece, ca sa nu se raceasca de tot. Peste paste se adauga sunca si baconul prajit, ouale batute cu smantana, sare(daca este necesar, deoarece sunca este suficient de sarata), piper si se amesteca bine. Apoi se lasa cratita acoperita 2 minute ca sosul de oua cu smantana sa se inchege cu pastele. Se servesc calde cu parmezan ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fusilli carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu hribi

Pizza cu hribi

-Se pune faina intr-un vas,peste faina se adauga drojdia stinsa cu lapte,putina sare si se framanta

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Paste si pizza
Salata de paste cu rosii uscate si busuioc

Salata de paste cu rosii uscate si busuioc

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet. Restul ingredientelor se mixeaza la robot pana

7 voturi    3 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 400 g paste fusilli
  • 120 g sunca
  • 120 g kaizer/bacon
  • 5 linguri ulei
  • boia de ardei dulce
  • 2 oua
  • 250 g smantana
  • sare
  • piper
  • 50 g parmezan sau cascaval ras.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

47 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Tagliatelle cu ciuperci