autor:

ana catalina focsa

» » Paste si pizza

Paste fusilli carbonara

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
400 g paste fusilli, 120 g sunca, 120 g kaizer/bacon, 5 linguri ulei, boia de ardei dulce, 2 oua, 250 g smantana, sare, piper, 50 g parmezan sau cascaval ras.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Puneti la fiert pastele 7-8 minute. Intre timp incingeti uleiul intr-o cratita de vreo 2,5 l , adaugati sunca, baconul si putina boia si amestecati. Prajiti cateva minute pana sunca si baconul devin putin crocante. Dupa ce au fiert pastele, se scurg de apa si se limpezesc foarte putin cu apa rece, ca sa nu se raceasca de tot. Peste paste se adauga sunca si baconul prajit, ouale batute cu smantana, sare(daca este necesar, deoarece sunca este suficient de sarata), piper si se amesteca bine. Apoi se lasa cratita acoperita 2 minute ca sosul de oua cu smantana sa se inchege cu pastele. Se servesc calde cu parmezan ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste fusilli carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu sos de post

Paste cu sos de post

Spaghetele se fierb in apa rece cu putina sare si o lingura de ulei. Intotdeauna pastele se fierb

28 voturi    11 comentarii
40 min
Paste si pizza
Spaghete carbonara

Spaghete carbonara

Intr-un vas punem niste apa, sare si uleiul de masline. O transferam pe foc si cand da in clocot,

8 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 400 g paste fusilli
  • 120 g sunca
  • 120 g kaizer/bacon
  • 5 linguri ulei
  • boia de ardei dulce
  • 2 oua
  • 250 g smantana
  • sare
  • piper
  • 50 g parmezan sau cascaval ras.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

98 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Penne gratinate