autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

PASTE GRATINATE

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
Paste "Penne", Piept de pui, Bacon, Sunca de Praga, Ciuperci, Smantana, Pasta de tomate, Cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele astfel incat sa ramana aldente.
Pieptul de pui se taie julien, se trage la tigaie apoi se adauga ciupercile taiate, baconul, sunca de Praga, smantana si pasta de tomate.
Se fierbe sosul 2 - 3 minute, se adauga pastele si se pun in vasul de copt.
Se rade cascavalul deasupra si se lasa la cuptor la 200 de grade, la gratinat 20 de minute
Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE GRATINATE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste gratinate cu perisoare de carne

Paste gratinate cu perisoare de carne

Pregatim chiftelutele cu ceapa,patrunjelul tocate,sare,piperam,le prajim in ulei incins,si le adaugam

6 voturi    6 comentarii
45 min
Paste si pizza
Paste bolognesse gratinate

Paste bolognesse gratinate

Dam prin masina de tocat ceapa, morcovul si albitura. Calim usturoiul zdrobit, adaugam legumele macinate

8 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Paste "Penne"
  • Piept de pui
  • Bacon
  • Sunca de Praga
  • Ciuperci
  • Smantana
  • Pasta de tomate
  • Cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
CANNELLONI CU CARENE DE VITA