Pastele se fierb intr-un vas cu apa cu sare si putin ulei de masline(ajuta sa nu se lipeasca pastele).
Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Ardeii, ciupercile, baconul se taie cubulete si se feliaza maslinele.
Se incinge uleiul intr-o tigaie in care se caleste ceapa si usturoiul apoi adaugam baconul, ciupercile, ardeii, maslinele, patrunjelul tocat, si rosiile(care au fost decojite si taiate cuburi) se condimenteaza si se calesc aproximativ 5 minute.
Dupa ce au fiert pastele se strecoara si se amesteca cu jumatate din compozitia de mai sus. Totul se aseaza intr-o tava unsa cu unt, deasupra se rade jumatate din cascaval iar peste se adauga ce a mai ramas din compozitie, ouale (care au fost batute cu telul ca pt omleta) si se rade cascavalul.
Cuptorul trebuie preincalzit si se tine aprox 25 de minute.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii