Pastele se fierb intr-un vas cu apa cu sare si putin ulei de masline(ajuta sa nu se lipeasca pastele).
Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Ardeii, ciupercile, baconul se taie cubulete si se feliaza maslinele.
Se incinge uleiul intr-o tigaie in care se caleste ceapa si usturoiul apoi adaugam baconul, ciupercile, ardeii, maslinele, patrunjelul tocat, si rosiile(care au fost decojite si taiate cuburi) se condimenteaza si se calesc aproximativ 5 minute.
Dupa ce au fiert pastele se strecoara si se amesteca cu jumatate din compozitia de mai sus. Totul se aseaza intr-o tava unsa cu unt, deasupra se rade jumatate din cascaval iar peste se adauga ce a mai ramas din compozitie, ouale (care au fost batute cu telul ca pt omleta) si se rade cascavalul.
Cuptorul trebuie preincalzit si se tine aprox 25 de minute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii