autor:

Doina  Varga

» » Paste si pizza

Paste la cuptor cu legume, carnati si branza

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2009

Ingrediente
500 g paste scurte (spirale, melcisori, creste), 200 g carnati afumati, 2-3 rosii, 1 ceapa mare, 2 ardei grasi rosu/galben, 1 ardei peperoni nu prea iute, 1 vanata (500-600 g), o mana de frunze de spanac, 3 oua, 100 g telemea, 4 linguri smantana, 50 ml ulei, 1 legatura patrunjel, 50 g ketchup de rosii si ardei rosii, sare, piper, paprika, 2 cuburi/lingurite concentrat de ciuperci

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

22 voturi

Mod de preparare

Puneti pastele la fiert in 3 litri de apa clocotita cu putina sare, dupa indicatiile de pe pachet.
Curatati vanata de coaja, taiati-o cubulete, pudrati-o cu putina sare, apoi stoarceti zeama. (vezi video)
Puneti la calit in ulei ceapa tocata, vanata stoarsa, carnatii taiati marunt, ardeii grasi fasiute subtiri si spanacul spalat si taiat marunt. Dupa cateva minute adaugati rosiile cubulete, cateva feliute de peperoni, patrunjelul tocat si concentratul de ciuperci. Dregeti gustul de sare, piper, paprika, adaugati ketchup si lasati cateva minute la foc mic pana mai scade zeama.
Ungeti o tava mai adanca cu ulei, puneti un strat de paste strecurate, peste care raspanditi uniform umplutura de legume cu carnati. Puneti deasupra restul de paste si dati tava la cuptor, la foc mediu, cam 30 de minute.
Amestecati ouale cu smantana pana se omogenizeaza si radeti branza pe razatoarea mare. Scoateti tava din cuptor, turnati deasupra amestecul de oua cu smantana si presarati branza rasa, apoi mai dati la cuptor, la foc mic, 15-20 minute.
Lasati sa se racoreasca, portionati si asezati pe farfurii, decorati cu feliute de peperoni si frunze de patrunjel.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu legume, carnati si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete la cuptor

Spaghete la cuptor

Se pun pastele in 2,5 l apa in clocot , sarata dupa gust . Se amsteca pastele din cand in cand .

10 voturi    6 comentarii
1h
Paste si pizza
Macaroane cu mazare conservata si carne de porc afumata

Macaroane cu mazare conservata si carne de porc afumata

1. Macaroanele se fierb in apa cu putina sare. 2. Legumele se taie si se pun la inabusit in putin

1 vot    1 comentariu
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Paul_Doina

    Paul_Doina (Bucatar sef) , 20 august 2013

    cu siguranta merita incercat

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2010

    arata grozav! e excelenta pentru o cina cu prietenii! bravo!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

    Super !

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      este ok.merita incercata.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 10 august 2009

      Multumesc pentru aprecieri. A fost intr-adevar delicioasa.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 10 august 2009

      Cred că a fost delicioasă mâncarea...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      O reteta extraordinara!Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

22 voturi

Ingrediente

  • 500 g paste scurte (spirale
  • melcisori
  • creste)
  • 200 g carnati afumati
  • 2-3 rosii
  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei grasi rosu/galben
  • 1 ardei peperoni nu prea iute
  • 1 vanata (500-600 g)
  • o mana de frunze de spanac
  • 3 oua
  • 100 g telemea
  • 4 linguri smantana
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 g ketchup de rosii si ardei rosii
  • sare
  • piper
  • paprika
  • 2 cuburi/lingurite concentrat de ciuperci

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

125 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

Paul_Doina (Bucatar sef)

cu siguranta merita incercat

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mini pizza