Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp se caleste ceapa in putin ulei. Se adauga spanacul ( e bun si din ala congelat) si putina apa. Se mai pun cativa catei de usturoi taiati fin se calesc bine toate ingredientele.
Cand e gata spanacul, se pune intr-o tava de yena un strat de paste, apoi un strat de spanac si unul de branza rasa. Inca un strat de paste, unul de spanac si unul de branza rasa
deasupra. Se continua tot asa in limita inaltimii tavii
Se face o compozitie din oua batute + smanatana + putina pasta de tomate + sare si piper si se toarna deasupra pastelor din tava.
Se presara parmezan si se baga la cuptor pana este gata! Iti dai seama ca e gata dupa crusta aurie formata deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii