Paste la tava

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Paste la tava

Ingrediente

  • 400 g paste( macaroane, spaghete)
  • 4 oua
  • 100 g smantana
  • 200 g cascaval
  • 300 g sunca de pui
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si le lasi la scurs.

Separat, bati ouale cu smantana, sare si piper.

Taie cubulete mici sunca si cascavalul.

Intr-o tava din yena pui pastele fierte, adaugi apoi sunca si cascavalul, iar apoi dea supra torni ouale batute cu smantana.

Asezi cateva felii de sunca taiate pe lung si ceva verdeata.

Dai tava la cuptorul incins circa 30 de min.

Pofta Buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise