Se incinge uleiul intr-o tigaie destul de mare, se adauga ceapa si patrunjelul tocat marunt si se prajeste 2 - 3 minute. Se adauga costita taiata cubulete si se prajeste pana iese toata grasimea dupa care se adauga sosul de rosii si se mai fierbe 10 minute. Intre timp se pune o oala cu apa sa fiarba pentru paste. Cand pastele sunt fierte (timpul indicat pe punga) se adauga in tigaia in cate am pregatit sosul. Se amesteca bine, se adauga putin parmezan si se se servesc calde. Pofta buna!
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeuraDescopera cum sa pregatesti bastonase delicioase de dovlecei tempura, crocante si savuroase. Reteta simpla, cu ingrediente...
Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempuraRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii