Calim ceapa in putin ulei, dupa ce devine sticloasa adaugam pastrama taiata cubulete, o rumenim, dupa adaugam cutia de rosii si jumate de cutie de apa si lasam la fiert pana scade, aproximativ 10-15 min. In acest timp fierbem pastele de pe ambalaj. Cand a scazut sosul adugam un varf de lingurita de zahar, delikat dupa gust si alte condimente pe care le doriti. Dupa ce au fiert si pastele le amestecam cu sosul obtinut si se servesc calde!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii