Paste rasfatate in sos de branzeturi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste rasfatate in sos de branzeturi

Ingrediente

  • 400 gr paste (eu am folosit gnocchi)
  • - 200 gr cascaval
  • - 50 gr branza cheddar
  • - 200 ml smantana
  • - 200 gr iaurt grecesc
  • - 200 gr bacon
  • - sare
  • - piper cu lamaie

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg ulterior.

Cascavalul se taie cubulete. Baconul se taie fasii subtiri ca sa iasa crocant.

Se pregateste o tigaie. Se rumeneste baconul. Se adauga smantana, iaurtul si se amesteca sa se omogenizeze. Cand este fierbinte compozitia, se adauga cascavalul. Se amesteca in continuare.

Dupa ce compozitia a devenit omogena, se ia de pe foc si se toarna peste pastele scurse. Se amesteca usor. Se presara piper cu lamaie, se rade branza cheddar si se servesc fierbinti. Grozave! Absolut grozave!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor