Paste rasfatate in sos de branzeturi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Paste rasfatate in sos de branzeturi

Ingrediente

  • 400 gr paste (eu am folosit gnocchi)
  • - 200 gr cascaval
  • - 50 gr branza cheddar
  • - 200 ml smantana
  • - 200 gr iaurt grecesc
  • - 200 gr bacon
  • - sare
  • - piper cu lamaie

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg ulterior.

Cascavalul se taie cubulete. Baconul se taie fasii subtiri ca sa iasa crocant.

Se pregateste o tigaie. Se rumeneste baconul. Se adauga smantana, iaurtul si se amesteca sa se omogenizeze. Cand este fierbinte compozitia, se adauga cascavalul. Se amesteca in continuare.

Dupa ce compozitia a devenit omogena, se ia de pe foc si se toarna peste pastele scurse. Se amesteca usor. Se presara piper cu lamaie, se rade branza cheddar si se servesc fierbinti. Grozave! Absolut grozave!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor