Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare, se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs. Se caleste ceapa tocata in unt. Kaizerul se taie cuburi si se prajeste in unt. Se pun pastele, se sareaza si se pipereaza. Totul se pune intr-o forma unsa de sufleu. Galbenusurile se bat cu smantana groasa si se adauga telemeaua rasa. Se coace 15 minute. Inainte de a fi gata se toarna smantana dulce si se mai da la cuptor ptr. 10 minute pana se rumeneste. Se orneaza cu ceapa verde si maghiran.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii