Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare, se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs. Se caleste ceapa tocata in unt. Kaizerul se taie cuburi si se prajeste in unt. Se pun pastele, se sareaza si se pipereaza. Totul se pune intr-o forma unsa de sufleu. Galbenusurile se bat cu smantana groasa si se adauga telemeaua rasa. Se coace 15 minute. Inainte de a fi gata se toarna smantana dulce si se mai da la cuptor ptr. 10 minute pana se rumeneste. Se orneaza cu ceapa verde si maghiran.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii