Se pun pastele la fiert intr-o cratita, in timp ce se sfarama cateii de usuroi si se adauga peste ei iaurtul cu putina sare. Intr-o tigaie, separat, se pune ceapa taiata marunt cu putin ulei, se lasa pana cand prinde o culoare aurie, apoi se adauga bulionul, sarea si piperul dupa gust. se amesteca in decurs de 5-7 minute. Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg de apa , se pun in farfurii si peste ele se adauga cateva linguri de iaurt cu usturoi, cat sa acopere majoritatea, apoi la mijloc se pun 2-3 linguri de sos. Pofta buna! e o reteta super delicioasa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii