autor:

strumfii bucatari

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Pastitio

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 aprilie 2016

Ingrediente
1/2 kg carne tocata, 2 cepe, Cascaval ras, 2 catei usturoi, 2-4 linguri pasta de tomate, Sare, Apa, 3 linguri ulei, 1 pachet macaroane nr.3, Pentru crema beschamel, 4 linguri margarina, 8 linguri faina, 3 oua, 750 ml lapte, Sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatam, spalam si taiem marunt ceapa si usturoi. Punem ulei in tigaie/cratita sa se ncinga si adaugam ceapa, usturoi si sare. Calim bine, apoi adaugam carnea tocata si amestecam. Adaugam apa si pasta de tomate si lasam sa fiarba. Punem la fiert macaroanele, in apa sarata. Le fierbem 13-15 minute. Le trecem pe sub jet de apa rece. Ungem un vas de yena cu unt/margarina punem 1/2 din macaroane una cate una, adaugam carnea tocata si cascaval ras, apoi adaugam restul de macaroane una cate una.

Crema beschame

Punem margarina in cratita si lasam sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam repede. Adaugam laptele, oualele, sare si piper si amestecam pana devine o crema. Adaugam crema peste macaroane adaugam cascaval ras si margarina bucatele.

Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem pentru 35-45 de minute, pana se rumeneste. Se serveste cald. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastitio" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pastitio cu carne de vită

Pastitio cu carne de vită

Pastele se fierb conform instructiunilor. Se face un sos Ragu : Ceapa şi usturoiul tocate plus

11 voturi    8 comentarii
2h 20 min
Paste si pizza
Pizza

Pizza

Acum cateva zile am vazut la televizor un bucatar specializat pe pizza,mi-a placut tare mult cum

9 voturi    3 comentarii
50 min
Paste si pizza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne tocata
  • 2 cepe
  • Cascaval ras
  • 2 catei usturoi
  • 2-4 linguri pasta de tomate
  • Sare
  • Apa
  • 3 linguri ulei
  • 1 pachet macaroane nr.3
  • Pentru crema beschamel
  • 4 linguri margarina
  • 8 linguri faina
  • 3 oua
  • 750 ml lapte
  • Sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu ficatei de pui