Curatam, spalam si taiem marunt ceapa si usturoi. Punem ulei in tigaie/cratita sa se ncinga si adaugam ceapa, usturoi si sare. Calim bine, apoi adaugam carnea tocata si amestecam. Adaugam apa si pasta de tomate si lasam sa fiarba. Punem la fiert macaroanele, in apa sarata. Le fierbem 13-15 minute. Le trecem pe sub jet de apa rece. Ungem un vas de yena cu unt/margarina punem 1/2 din macaroane una cate una, adaugam carnea tocata si cascaval ras, apoi adaugam restul de macaroane una cate una.
Crema beschame
Punem margarina in cratita si lasam sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam repede. Adaugam laptele, oualele, sare si piper si amestecam pana devine o crema. Adaugam crema peste macaroane adaugam cascaval ras si margarina bucatele.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem pentru 35-45 de minute, pana se rumeneste. Se serveste cald. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii