autor:

strumfii bucatari

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Pastitio

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 aprilie 2016

Ingrediente
1/2 kg carne tocata, 2 cepe, Cascaval ras, 2 catei usturoi, 2-4 linguri pasta de tomate, Sare, Apa, 3 linguri ulei, 1 pachet macaroane nr.3, Pentru crema beschamel, 4 linguri margarina, 8 linguri faina, 3 oua, 750 ml lapte, Sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatam, spalam si taiem marunt ceapa si usturoi. Punem ulei in tigaie/cratita sa se ncinga si adaugam ceapa, usturoi si sare. Calim bine, apoi adaugam carnea tocata si amestecam. Adaugam apa si pasta de tomate si lasam sa fiarba. Punem la fiert macaroanele, in apa sarata. Le fierbem 13-15 minute. Le trecem pe sub jet de apa rece. Ungem un vas de yena cu unt/margarina punem 1/2 din macaroane una cate una, adaugam carnea tocata si cascaval ras, apoi adaugam restul de macaroane una cate una.

Crema beschame

Punem margarina in cratita si lasam sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam repede. Adaugam laptele, oualele, sare si piper si amestecam pana devine o crema. Adaugam crema peste macaroane adaugam cascaval ras si margarina bucatele.

Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem pentru 35-45 de minute, pana se rumeneste. Se serveste cald. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastitio" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pastitio cu carne de vită

Pastitio cu carne de vită

Pastele se fierb conform instructiunilor. Se face un sos Ragu : Ceapa şi usturoiul tocate plus

11 voturi    8 comentarii
2h 20 min
Paste si pizza
Tagliatelle cu morcov si dovlecel

Tagliatelle cu morcov si dovlecel

Taiem morcovii si dovleceii fasii lungi. Punem intr-o oala mare sa fiarba apa cu sare. Cand apa

3 voturi    0 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne tocata
  • 2 cepe
  • Cascaval ras
  • 2 catei usturoi
  • 2-4 linguri pasta de tomate
  • Sare
  • Apa
  • 3 linguri ulei
  • 1 pachet macaroane nr.3
  • Pentru crema beschamel
  • 4 linguri margarina
  • 8 linguri faina
  • 3 oua
  • 750 ml lapte
  • Sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pasta gratinate la cuptor