Pastrama de miel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 100 ml vin alb
  • 3-4 foi de dafin
  • 1 lingura piper boabe
  • 200 g pasta de tomate
  • 1 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • maghiran

Mod de preparare

Speli carnea de miel si o portionezi.Usturoiul curatat se piseaza si se amesteca cu vinul,foile de dafin,boabele de piper ,pasta de tomate,sare,busuioc,maghiran.

Punem carnea in baitul pregatit si se lasa la rece 3 zile.o scoatem apoi si se frige pe gratar.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor