Reteta postata pe: 19 iunie 2009
Ingrediente
1 kg carne de miel, 100 ml vin alb, 3-4 foi de dafin, 1 lingura piper boabe, 200 g pasta de tomate, 1 capatani de usturoi, sare, piper, busuioc, maghiran
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Speli carnea de miel si o portionezi.Usturoiul curatat se piseaza si se amesteca cu vinul,foile de dafin,boabele de piper ,pasta de tomate,sare,busuioc,maghiran.
Punem carnea in baitul pregatit si se lasa la rece 3 zile.o scoatem apoi si se frige pe gratar.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de miel" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pastrama de miel bine patrunsa de saramura se taie in bucati mai mici si se pune intr-o tava. Peste
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Man Felicia , 29 august 2013
ok