autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Pastrav in smantana

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. de peste, 1 kg. smantana, o ceapa mare, sare, malai, optional marar si patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

33 voturi

Mod de preparare

Se pune smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, se potriveste de sare (dupa gust) si se adauga ceapa tocata marunt. Se adauga malai (in ploaie) pana se ingroasa, amestecandu-se mereu. Se pune si pestele curatat, se acopera cratita si se tragi de pe foc. Se lasa timp de 15 minute. Pregatita in acest fel, mancarea este buna calda. Se poate pune deasupra marar si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI

PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI

Se curata cartofii si se taie pe lungime in 6 bucati fiecare cartof. Se pun fiert in apa cu putina

4 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Pastrav cu legume la cuptor

Pastrav cu legume la cuptor

Se spala dovleceii si prazul, se curata si se portioneaza, dupa care se amesteca cu bulionul, tijele

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Eu totusi am o intrebare: Sunt suficiente cele 15 minute pentru ca pestele sa fie facut? Din cate inteleg , cratita nu mai este pe foc.Stiu ca se continua fierberea si dupa, dar nu cred ca este suficient. Astept si alte pareri.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Cred ca este un deliciu,am sa testez si eu reteta aceasta,pare a fi foarte buna.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

33 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. de peste
  • 1 kg. smantana
  • o ceapa mare
  • sare
  • malai
  • optional marar si patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

flori de piatra (Chef de cuisine)

Eu totusi am o intrebare: Sunt suficiente cele 15 minute pentru ca pestele sa fie facut? Din cate inteleg , cratita nu mai este pe foc.Stiu ca se continua fierberea si dupa, dar nu cred ca este suficient. Astept si alte pareri.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Creveti in vin rosé si sos picant de usturoi