autor:

claudia

» » Mancaruri cu peste

Pastrav in sos de portocale

Autor: claudia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 29 septembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claudia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 29 septembrie 2011

Ingrediente
1 pastrav de cca 1 Kg. 2-3 portocale medii. 150ml. smantina lichida. unt. patrunjel. piper. sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Pastravul il curatam, spalam si uscam.Introducem unde am eviscerat,untul de marimea unei nuci amestecat cu patrunjelul tocat, si inchidem cu o scobitoare. Se sareaza si pipereaza . Pe o tava unsa cu unt se aseaza pastravul si se introduce la cuptorul incins la 180°C. Nu se intoarce! In timp ce se coace se toarna peste sucul de la portocalele stoarse si se mai lasa pentru alte 3-4 min. Cind e gata se aseaza pe un platou adapt pentru peste. In tava sucul de portocala se amesteca cu smintina , se sareaza si pipereaza, si se lasa la foc domol cit sa se incalzeasca. Se toarna peste pastrav. Coaja portocalie doar, de portocala, se taie in felii foarte fine si se decoreaza pastravul pe deasupra pentru a avea aspect estetic cit si sugestiv, dar mai ales invitant. Va urez pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav cu portocale si sos picant

Pastrav cu portocale si sos picant

Se eviscereaza pestii, se curata branhiile, solzii si se spala bine, apoi se sterg cu hartie absorbanta

37 voturi    21 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Macrou in sos de rosii cu vin

Macrou in sos de rosii cu vin

.Mod de preparare: Se spala si se taie macroul in felii groase de aproximativ doua degete. Se

2 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pastrav de cca 1 Kg. 2-3 portocale medii. 150ml. smantina lichida. unt. patrunjel. piper. sare.

Raporteaza reteta

Retete
de claudia
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Risotto cu mazare si mar verde

Risotto cu mazare si mar verde

Intr-o oala punem la fiert cubul de supa in cca. 1 litru de apa. Intr-o tigaie punem la calit ceapa

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clesti crab pane, cu legume