Pastravul il curatam, spalam si uscam.Introducem unde am eviscerat,untul de marimea unei nuci amestecat cu patrunjelul tocat, si inchidem cu o scobitoare. Se sareaza si pipereaza . Pe o tava unsa cu unt se aseaza pastravul si se introduce la cuptorul incins la 180°C. Nu se intoarce! In timp ce se coace se toarna peste sucul de la portocalele stoarse si se mai lasa pentru alte 3-4 min. Cind e gata se aseaza pe un platou adapt pentru peste. In tava sucul de portocala se amesteca cu smintina , se sareaza si pipereaza, si se lasa la foc domol cit sa se incalzeasca. Se toarna peste pastrav. Coaja portocalie doar, de portocala, se taie in felii foarte fine si se decoreaza pastravul pe deasupra pentru a avea aspect estetic cit si sugestiv, dar mai ales invitant. Va urez pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii