Pestele,curatat,eviscerat,portionat,spalat,i-am dat un praf de sare si l-am lasat deoparte
Pestele,curatat,eviscerat,portionat,spalat,i-am dat un praf de sare si l-am lasat deoparte;cartofii curatati,spalati,taiati felii mai groase,i-am pus in tava cu sare,piper si putin cimbru,deasupra cateva jumatati de rosii,usturoiul intreg,bucatile de peste iar peste peste,restul de rosii,rondele de lamaie,ulei,1cana cu apa si tava la cuptor la foc moderat 30min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii