autor:

LUBITA

» » Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2011

Ingrediente
1kg de pastrav,500gcartofi,1lamaie,300g rosii cherry,sare,piper,30ml ulei de masline,3catei de usturoi, de cimbru.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Pestele,curatat,eviscerat,portionat,spalat,i-am dat un praf de sare si l-am lasat deoparte;cartofii curatati,spalati,taiati felii mai groase,i-am pus in tava cu sare,piper si putin cimbru,deasupra cateva jumatati de rosii,usturoiul intreg,bucatile de peste iar peste peste,restul de rosii,rondele de lamaie,ulei,1cana cu apa si tava la cuptor la foc moderat 30min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav pe varza la cuptor

Pastrav pe varza la cuptor

In vasul cu unt incins calim ceapa, ardeiul tocat marunt, adaugam rosiile apoi cele doua verze tocate

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 26 martie 2014

    Da Armin Ghadamiyan,pastravul la maturitate,carnea devine rosiatica,asemenea somonului si facand parte din aceeasi specie,i se spune pastrav somonat.

  • Fara foto

    Roman Daniela , 25 martie 2014

    hmmmmmmmmm e foarte bun ....imi lasa gura apa!!!!

  • Fara foto

    Armin Ghadamiyan , 25 martie 2014

    Pastrav somonat ?

    • LUBITA

      LUBITA (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2013

      Va multumesc,este intradevar minunat!!

    • Bianca

      Bianca (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2013

      Arata excelent. Felicitari!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      Foarte aromat si apetisant!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

      wow...imi lasa gura apa ...:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1kg de pastrav,500gcartofi,1lamaie,300g rosii cherry,sare,piper,30ml ulei de masline,3catei de usturoi, de cimbru.

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

11 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

LUBITA (Chef de cuisine)

Da Armin Ghadamiyan,pastravul la maturitate,carnea devine rosiatica,asemenea somonului si facand parte din aceeasi specie,i se spune pastrav somonat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Dorada umpluta pe pat de legume