Se curata cartofii si se taie in ce forma dorim.Se pun intr-un vas Roman
Se curata cartofii si se taie in ce forma dorim.Se pun intr-un vas Roman(de lut)se pun condimentele pe care le dorim, deasupra punem cubulete mici de unt si il repartizam peste toti cartofii si bagam vasul cu capac la cuptor pentru cel putin o ora si jumatate.Specific ca acesti cartofi,trebuiesc gustati, deoarece eu i-am tinut 2 ore, la foc mijlociu.Cu cat mancarea se face la foc domol,iese mai buna.Apoi pregatim pestele, il curatam si il punem intr-un vas yenna cu 2 rosii taiate felii, cu condimentele care ne plac,o ceasca de vin alb,punem si capacul si il lasam 30 de minute la cuptor la foc mijlociu.A fost un deliciu am vrut sa pun si niste feliute de lamaie,dar asa de frumos miroseau si cartofii si pestele,incat mi-am adus aminte dupa ce l-am mancat.La acest fel de peste merge si un pahar de vin alb.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii