autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor cu sos tomat

Autor: Georgiana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
4 pastravi, 2 foi de dafin, 1 cutie de rosii decojite de 300 g, sare, piper, 500 ml apa, 2 linguri de ulei, 1 ceapa mica

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Pastravii trebuie sa fie de marime medie, se spala si se curata de solzi si branhii.Apoi se aseaza in tava, presarati cu sare, piper si cele doua linguri de ulei si apa.Ceapa se taie rondele si se pune in tava dupa care se adauga rosile decojite care sunt in prealabi taiate cubulete.La urma se adauga si cele doua foi de dafin, pentru aroma.Se introduc in cuptorul incalzit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STAVRIZI  PRAJITI

STAVRIZI PRAJITI

Se indeparteaza urechile,intestinele,se spala ,se sareaza,se zvanta bine. Se dau bine prin faina

10 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Orez in doua culori

Orez in doua culori

Se spala orezul si se pune la calit in 2 linguri ulei pana devine auriu. Se adauga mazarea si morcovul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 pastravi
  • 2 foi de dafin
  • 1 cutie de rosii decojite de 300 g
  • sare
  • piper
  • 500 ml apa
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa mica

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Castraveti umpluti cu ton