autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor cu sos tomat

Autor: Georgiana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
4 pastravi, 2 foi de dafin, 1 cutie de rosii decojite de 300 g, sare, piper, 500 ml apa, 2 linguri de ulei, 1 ceapa mica

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Pastravii trebuie sa fie de marime medie, se spala si se curata de solzi si branhii.Apoi se aseaza in tava, presarati cu sare, piper si cele doua linguri de ulei si apa.Ceapa se taie rondele si se pune in tava dupa care se adauga rosile decojite care sunt in prealabi taiate cubulete.La urma se adauga si cele doua foi de dafin, pentru aroma.Se introduc in cuptorul incalzit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scoici cu garnitura de spaghete

Scoici cu garnitura de spaghete

Spaghetele le punem intr-o craticioara la fiert conform cu indicatiile de pe punga.Mai intai punem

8 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Somon cu sos de avocado

Somon cu sos de avocado

Bucatile de somon se spala se usuca, se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu zeama de lamaie;se

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 4 pastravi
  • 2 foi de dafin
  • 1 cutie de rosii decojite de 300 g
  • sare
  • piper
  • 500 ml apa
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa mica

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Raci fierti
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide