autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor cu sos tomat

Autor: Georgiana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
4 pastravi, 2 foi de dafin, 1 cutie de rosii decojite de 300 g, sare, piper, 500 ml apa, 2 linguri de ulei, 1 ceapa mica

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Pastravii trebuie sa fie de marime medie, se spala si se curata de solzi si branhii.Apoi se aseaza in tava, presarati cu sare, piper si cele doua linguri de ulei si apa.Ceapa se taie rondele si se pune in tava dupa care se adauga rosile decojite care sunt in prealabi taiate cubulete.La urma se adauga si cele doua foi de dafin, pentru aroma.Se introduc in cuptorul incalzit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rulouri de pangacius cu surimi

Rulouri de pangacius cu surimi

Fileurile de peste le punem intr-o strecuratoare la scurs. Punem intr-o oala, putina apa cu sare

14 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Dorada la cuptor pe pat de cartofi

Dorada la cuptor pe pat de cartofi

Se curata pestele bine, bine (eu las si capul):), se sareaza, se pipereaza si se lasa pe o farfurie.

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 4 pastravi
  • 2 foi de dafin
  • 1 cutie de rosii decojite de 300 g
  • sare
  • piper
  • 500 ml apa
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa mica

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
jumatati de ardei umpluti