Pastrav la cuptor cu sos tomat

Pastravii trebuie sa fie de marime medie, se spala si se curata de solzi si branhii.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pastravi
  • 2 foi de dafin
  • 1 cutie de rosii decojite de 300 g
  • sare
  • piper
  • 500 ml apa
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa mica

Mod de preparare

Pastravii trebuie sa fie de marime medie, se spala si se curata de solzi si branhii.Apoi se aseaza in tava, presarati cu sare, piper si cele doua linguri de ulei si apa.Ceapa se taie rondele si se pune in tava dupa care se adauga rosile decojite care sunt in prealabi taiate cubulete.La urma se adauga si cele doua foi de dafin, pentru aroma.Se introduc in cuptorul incalzit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise